Νέος Ιστότοπος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: http://dide.mes.sch.gr.

Ανακοίνωση εξεταστικών κέντρων του ΚΠΓ Α΄ Περιόδου 2021

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Α΄ Περιόδου 2021. Ενημερωθείτε σχετικά:Για όλη την επικράτεια: 
Όλα τα Ε. Κ.

Για την Πελοπόννησο: Ε. Κ. στην Πελοπόννησο

Απόφαση λειτουργίας τμημάτων Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης

Σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η λειτουργία τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης στα ΕΠΑ.Λ. / Ε.Κ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου για κάθε τμήμα έχει συμπεριληφθεί ο χώρος διεξαγωγής, η ειδικότητα του Π.Π.Π., το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του επόπτη, η κατανομή των ωρών στους επιμορφωτές, καθώς και τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων αποφοίτων των τμημάτων του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας». Η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Π.Π.Π. θα γίνει τη Δευτέρα 24/05/2021 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 01/06/2021. Το Π.Π.Π. έχει διάρκεια 35 ωρών και διδάσκονται 5 διδακτικές ώρες για 7 ημέρες. Ενημερωθείτε λεπτομερώς από το συνημμένο έγγραφο με την απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου.

Aπόσπαση εκπ/κών κλάδου ΠΕ78, για το Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Περ. Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας

H Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας καλεί τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ78, που έχουν τα νόμιμα προσόντα (Πτυχίο Νομικής Σχολής – Τμήμα Νομικό) και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας, με απόσπαση για τρία (3) σχολικά έτη από 01/09/2021 μέχρι 31/08/2024, να υποβάλλουν σχετική αίτηση, από 17/05/2021 έως και 28/05/2021, στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ή στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά, οι οποίες στη συνέχεια θα τις διαβιβάσουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική προκήρυξη.

Δήλωση Self Tests

Για να δηλώσετε τα self test σας, χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί, που παραπέμπει στην υπο κατασκευή, νέα ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας:
ΔΗΛΩΣΗ self test

Ενημέρωση εμβολιασμών

Ημερομηνία γέννησης τελευταίας/τελευταίου εκπαιδευτικού που εμβολιάστηκε:

22/01/1972

Ιστότοπος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Διεύθυνση: Διοικητήριο Καλαμάτας (Ψαρών 15), 6ος Οροφος, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24131

Για τρόπους επικοινωνίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας ακολουθήστε το σύνδεσμο.

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία με τη Διεύθυνσή μας θα γίνεται:

  1. Τηλεφωνικά, με ηλεκτρονική αλληλογραφία ή τηλεομοιότυπο (FAX) στα τηλέφωνα, e-mail και fax που μπορείτε να δείτε εδώ: Τηλέφωνα, e-mail, fax
  2. Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος του κοινού θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, γάντια) κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησηςΣας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί, που:
α) κατέχουν και άλλη θέση στο δημόσιο με αμοιβή ή
β) έχουν αμοιβή από πρόσθετη απασχόληση σε δημόσιους φορείς όμως, (π.χ. σε Δημόσια ΙΕΚ, Δήμους κτλ.) με άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου, υποχρεούνται να υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις Ν. 1256/1982 για πολυθεσία/πολυαπασχόληση. Δείτε αναλυτικά πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο Υποβολή Υπεύθυνων Δηλώσεων του Ν. 1256/82, για την πολυθεσία, την πολυαπασχόληση και την καθιέρωση ανωτάτου ορίου απολαβών στο δημόσιο τομέα

Συστάσεις Υπουργείου Υγείας για τη Λειτουργία των σχολείων

Δείτε το συνημμένο έγγραφο με συστάσεις για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων με έμφαση στον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων τους κατά τη χειμερινή περίοδο με απώτερο σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού SARS CoV-2

1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα

Ύλη για ανεξάρτητη κυκλοφορία